Interactieve kaart

Alle initiatieven en projecten worden getoond op een overzichtelijke kaart die gebaseerd is op de BGT. Hier zijn alle initiatieven en projecten vindbaar per deel van de stad, dorp of gebied. Met slimme filters vinden bezoekers snel het initiatief dat ze zoeken. 

Initiatieven delen

Inwoners, ondernemers en andere maatschappelijk betrokkenen met een initiatief kunnen dat eenvoudig op het platform plaatsen. Aanmelden gaat in een handomdraai en het toevoegen van het initiatief vergt slechts een paar eenvoudige stappen. In enkele minuten staat het initiatief online en kan het gesprek met geïnteresseerden worden gestart. 

Altijd op de hoogte

Op een projectpagina heb je de mogelijkheid om een nieuwsbericht toe te voegen. Dit nieuwsbericht verschijnt op de betreffende projectpagina en in een algemene nieuwsfeed op de homepage. 

In gesprek met elkaar

Op een projectpagina kunnen bezoekers op een gemakkelijke manier meedenken. Niet via een open forum, maar via de mogelijkheid om te reageren op een vraag van de initiatiefnemer. Op die manier is de discussie altijd relevant en zijn de antwoorden altijd bruikbaar. Inventariseer direct de ideeën en meningen van de inwoners en ondernemers via likes, reacties en discussies.

Je eigen projectplanning

Op een projectpagina kun je met een eenvoudige module snel je projectplanning opbouwen en tonen. Wijziging in de planning? In een handomdraai heb je je planning aangepast. Bezoekers zijn altijd op de hoogte wanneer er wat gaat gebeuren. 

Deel je document

Gelijke informatie is een basisvoorwaarde voor een zorgvuldig participatieproces. Op een projectpagina kun je alle documenten delen die voor het project relevant zijn. Zo beschikken alle betrokkenen altijd direct over dezelfde informatie.