Kan ik een demonstratie van Wijwillendit krijgen bij ons op locatie?

Natuurlijk! Wij komen graag bij jullie langs om jullie de voordelen van Wijwillendit in de praktijk te laten ervaren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.


Moet ik personeel trainen of aanstellen voor het gebruik van Wijwillendit?

Bij de ontwikkeling van Wijwillendit was de gebruiksvriendelijkheid leidend. Iedereen moet immers actief op het platform kunnen zijn. Jong én oud. Digivaardig of digibeet. Ook het beheer van Wijwillendit is uiterst eenvoudig. Wat je ziet, is wat je krijgt. Er is dus geen specialistische kennis voor nodig om het platform te beheren. Bij de start van onze samenwerking geven we de betrokken medewerkers een beknopte instructie op locatie en vervolgens kunnen ze direct aan de slag.

 

 

Wat kost Wijwillendit?

We hebben gekozen voor een model waarbij één organisatie (vaak een gemeente of woningcorporatie) het platform ter beschikking stelt. Vervolgens kunnen alle inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven gratis initiatieven plaatsen en reageren op initiatieven van anderen. De kosten van Wijwillendit bestaan uit eenmalige opstartkosten (voor inrichting, instructie, etc.) en een maandelijkse fee voor beheer en onderhoud. Deze fee loopt van € 295,00 tot € 595,00 per maand afhankelijk van de grote van het gebied (aantal inwoners) waarvoor Wijwillendit wordt ingezet.


Moet ik Wijwillendit per se inzetten voor de gehele gemeente?

Nee, niets moet. Tuurlijk kun je Wijwillendit inzetten voor je gehele gemeente, zodat inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties één platform hebben waarop ze kunnen zien wat er in hun buurt speelt en daarover kunnen meepraten. Het is echter ook mogelijk om Wijwillendit in te zetten voor een afgebakend gebied, zoals een ontwikkellocatie of een specifiek thema, zoals klimaatadaptatie. Je kunt dus zelf bepalen op welk gebied je mensen faciliteert bij het nemen en reageren op initiatieven.