Een podium voor initiatieven
Wijwillendit is een podium voor initiatieven en ideeën van inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers. En hiermee een ideaal communicatiemiddel van bijvoorbeeld een intaketeam en initiatieventafel of -loket van de gemeente. De gemeente heeft continu zicht op de initiatieven die in de gemeente spelen en wat anderen van ontwikkelingen van de gemeente vinden.
Eigen look & feel
Wijwillendit is te voorzien van eigen kleuren en een eigen logo. Hiermee is het dus volledig in te richten in de huisstijl van de gemeente of bijvoorbeeld een projectstijl. Het platform wordt hierdoor een onmisbare schakel in de participatiemix.
Uiterst gebruiksvriendelijk
Wijwillendit is zo ontworpen dat jong & oud snel hun weg vinden en kunnen reageren op initiatieven van anderen of zelf ideeën kunnen plaatsen. Het aanmaken van een account gaat heel eenvoudig. Ook het beheren van het platform en de projectpagina’s is bijzonder gebruiksvriendelijk. Wat je ziet, is wat je krijgt. Er zijn dus geen drempels om op Wijwillendit mee te doen.
Geen losse projectwebsites
Op Wijwillendit krijgt elk initiatief (‘project’) zijn eigen omgeving met uiteenlopende functionaliteiten. Of het nu een initiatief van de gemeente, een ondernemer, maarschappelijke organisatie of inwoner is. Dit voorkomt hoge beheerkosten voor allerlei losse projectwebsites. En zorgt ervoor dat iedereen altijd zicht heeft op initiatieven die in de buurt spelen. Houd alles overzichtelijk op één platform en zorg dat jouw team overzichtelijk en resultaatgericht te werk kan gaan.
Heldere procescommunicatie
Wijwillendit biedt uiteenlopende functionaliteiten om jouw initiatief (‘project’) goed te presenteren en erover in gesprek te gaan met anderen. Zo kun je heel eenvoudig je projectplanning weergeven, bestanden delen, nieuwsberichten plaatsen en vragen stellen aan geïnteresseerden. Alle betrokkenen zijn altijd op de hoogte.
Eigen GEO-informatie
Alle ideeën en initiatieven staan op Wijwillendit letterlijk op de kaart. De kaart is gebaseerd op Publieke Dienstverlening Op de Kaart (PDOK), waaronder de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Deze kaart is op 20 centimeter nauwkeurig af te lezen en is een perfecte afspiegeling van de werkelijkheid. De kaart wordt beheerd door de gemeente en dus altijd actueel.